​Zwaag + Benningbroek – Verwarde Personen 

Kort na de melding van een verwarde vrouw in Zwaag moest de politie hulp verlenen bij een verwarde en agressieve man in Zwaag en tegelijkertijd bij een verwarde agressieve man in Benningbroek. 


Vanuit de GGD en de ambulance werd de politie zelfs gevraagd mee te rijden achter in de ambulance om een van de personen in bedwang te houden voor de veiligheid van het ambulance personeel. De andere politie agent reed met het politie voertuig achter de ambulance aan richting het GGZ. 
Beide personen, die overigens niets met elkaar te maken hebben, zijn momenteel in behandeling bij de GGZ.
Bron politie Basisteam Hoorn 

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten