Auto brand volledig uit op de Schoon Schip in Enkhuizen

Enkhuizen – Zondag op maandag rond  5 over 12 werden de vrijwilligers van Brandweer Enkhuizen gealarmeerd voor een autobrand op de Schoon Schip in Enkhuizen.

image

De gealarmeerde brandweer en politie waren snel ter plaatsen, de brand was al zo danig uitslaand dat de brandweer het gecontroleerd uit heeft laten branden. De politie heeft een zoektocht gehouden  naar de personen die de auto hebben aangestoken . Het 2tal  is vanaf het Schoon Schip  in onbekende richting  gegaan. Eventuele getuigen moeten zich melden bij de politie via 0900-8844

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten