Geen kattengif maar asfalt

Enkhuizen- Het was hard, rood en korrelig, maar deze keer geen vergif. Dat bleek vanmorgen op de Zwaluwweg in Enkhuizen. Terwijl de agenten nog in de struiken speurden had een wakkere jongeman al uitgevonden dat het rode asfaltbrokjes waren. Bij controle bleek dat helemaal juist. Op de foto houdt de jongen het gevonden brokje vast naast het wegdek. De jongen wilt later ook bij de politie werken. Volgens de politie, was hij al goed op weg.

 

Lees ook: Katten opnieuwe ziek, door gif.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten