Buurtbewoners doorzoeken straten naar gif in Enkhuizen

Enkhuizen – De buurtbewoners hebben vanmiddag de omgeving Gerard Brandtweg en De Laars afgezocht naar gif die katten doodziek maken. Zaterdag maakte Dierenkliniek Enkhuizen bekend dat er vijf katten binnen zijn gebracht met vergiftigingsverschijnselen. Nadat de bewoners de ronde deden, vonden ze inderdaad weer roze korreltjes die steeds meer worden gevonden in de omgeving. Er word geadviseerd om katten binnen te houden.

Update: Er is helaas een kat overleden na de behandeling.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten