Vier aanhoudingen na vechtpartij

Hoorn – Woensdagmiddag rond 16:30 uur heeft er een aan de Grote Beer een vechtpartij plaatsgevonden. De politie heeft een 21-jarige, 33-jarige en 36-jarige man uit Hoorn en een 34-jarige man uit Zwaag aangehouden.
Kort na de vechtpartij reden de verdachten weg in verschillende voertuigen. De politie had hen echter al snel in het vizier en konden alle verdachten in de kraag vatten. Drie van de vier mannen hebben verwondingen opgelopen. Wat de aanleiding van de vechtpartij was, is nog niet bekend. De politie doet hiernaar onderzoek. De vier verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten