Man aangehouden voor verboden bezit van een taser

   
HOORN – Op dinsdagmorgen hield de politie een 47-jarige man uit Hoorn aan op verdenking van het voorhanden hebben van een wapen.

Omstreeks 00.25 uur zag de politie op de Dr. C.J.K. van Aalstweg in Hoorn een personenauto rijden. Bij het zien van de politieauto ging de bestuurder er met hoge snelheid vandoor. Toen de politie de auto aan de kant had gezet, bleek in het opbergvak van het bestuurdersportier een zaklamp te liggen. De zaklamp was echter voorzien van een taser.

De politie nam het wapen in beslag. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten