125km/u over de Gedeputeerde Laanweg Andijk

Andijk – Gisteravond constateerden agenten dat een automobilist op de Gedeputeerde Laanweg in Andijk veel te snel reed. Op een van de kruisingen van die weg gebeuren veel ongelukken. De betreffende bestuurder stak deze kruising over zonder snelheid te minderen. De snelheidsmeter van de politieauto wees 125 km/u aan. Na correcties komt het uit op een gereden snelheid van 113 km/u. Dat is 53 km te snel. Het rijbewijs van de man opgestuurd naar de officier van justitie.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten