Verkeersongeval in Blokker

Blokker – Dinsdagmiddag rond half 5 kregen de politie en ambulance dienst een melding van een verkeersongeval op de  Zuiderhout met de kruising Plantage in Blokker. 1 van de 2 auto’s was als total-loss verklaard. Er kwam 1  ambulance ter plaatse deze heeft een persoon onderzocht en die hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie ging uit van een voorangsfout.

Tekst/foto’s: RegioWestfriesland 

image

image

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten