Werkzaamheden in bovenkarspel.

#Wegwerkzaamheden
Van vrijdag 17 juni tot en met vrijdag 1 juli is de Veilingweg tussen De Gouw en de N302 op werkdagen van circa 6.30 uur tot circa 17.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de Esdoornlaan. Alleen voor bestemmingsverkeer wordt in beperkte mate een uitzondering gemaakt. Het fietspad en het wandelpad zijn gewoon bereikbaar. Op dinsdag 21 juni wordt de Veilingweg geasfalteerd en is de weg volledig gestremd. De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van het Hoogheemraadschap Hollands Noorder Kwartier.

image

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten