Persoon vind kluis in water in Enkhuizen

Enkhuizen – Een persoon heeft 13 juni een opmerkelijke vondst gedaan op de Elsenburg in Enkhuizen. Een zwarte kluis met daarin een boekje en een geld kisje lag open langs de kant in het water. Vermoedelijk is het een kluis van een begraafplaats. Er zat een foto van een grafsteen zonder naam en een munt van crematorium Schargerkogge. Maar ook een notitie boekje van 1900 tot heden. De politie is op de hoogte gesteld, de politie die de kluis heeft, zou hem graag terug willen geven aan de eigenaar. Herkent u iets op de foto, of zijn dit u spullen? Dan hoort dit de politie graag. 0900-8844

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten