Gaslek aan de slimweg in hoogkarspel.

HOOGKARSPEL – De brandweerlieden van Westwoud kregen donderdagochtend 9 juni rond 10.00 uur de melding van een gaslek langs de Slimweg in Hoogkarspel. Ter plaatse bleek dat er tijdens werkzaamheden een gasleiding was geraakt. De brandweerlieden van Westwoud kwamen met spoed ter plaatse. Zij hadden de boel al snel onder controle. Liander heeft even later het kleine lek gedicht.

Foto’s zijn te zien op onderstaande bron vermelding

http://www.112wf.nl

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten