Politie repareert fiets van student

Enkhuizen – Tussen alle bedrijven door hebben wij onderweg nog even een fiets van een scholier gerepareerd. 

image

We kwamen net terug van een aanhouding waarbij de dader een man had mishandeld. Toen wij terug reden richting het bureau zagen wij een jongenman met zijn fiets lopen. We wilde niet voorbijrijden zonder hem eerst te helpen. We hebben zijn fiets gerepareerd waardoor de jongen zijn weg kon vervolgen.

Bron politie hoorn

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten