Vijf mannen aangehouden voor geweldpleging in Hoorn

img_1590-1Hoorn – De politie heeft vrijdagavond rond 23.00 vijf mannen uit Hoorn van 20, 21 (2x), 23 en 24 jaar aangehouden.

Zij worden verdacht van openlijke geweldpleging. In de omgeving van de kruising Hunzeweg met de Messing hebben ze stenen uit het wegdek gehaald en een compleet verkeersbord uit de grond getrokken. Toen de politie wilde ingrijpen gingen de verdachten er in twee auto’s vandoor.

In de omgeving kon de politie de twee voertuigen staande houden, waarna de vijf verdachten zijn aangehouden. Zij zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten