KinderBeestFeest voor de 17e keer een succes.

AMSTERDAM – Vrijdag 3 juni werd voor de 17e keer het KinderBeestFeest voorheen dreamnight georganiseerd in Artis te Amsterdam. Dit besloten feest is voor ruim 4.000 chronisch zieke en/of gehandicapte kinderen met hun gezin. Ze worden door de hulpdiensten opgehaald uit ziekenhuizen in heel Noord-Holland en Flevoland

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten