Vandalisme rond om het gebouw van reddingsbrigade Enkhuizen.

Enkhuizen – De reddingsbrigade van Enkhuizen is nu voor de 2e keer pijn gedaan door vandalisme. De eerste keer ging hun uitkijk post in vlammen op, nu zijn alle ramen ingegooid. Dit doet de reddingsbrigade veel pijn en moeite om alles te laten maken. De politie is ingelicht, heeft u iets gezien? Bel dan 0900-8844. 
Foto’s : je bent Enkhuizer Als.

image

image

image

image

image

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten