Politie zoekt getuige straatroof op man (43) uit Venhuizen

   
HAARLEM/VENHUIZEN – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof op een 43-jarige man uit Venhuizen. De man werd vrijdagmorgen beroofd op het Begijnehof in Haarlem.

Op vrijdagmorgen was het slachtoffer met twee vrienden in een café aan de Korte Begijnestraat in Haarlem. Hier kwam een man bij hen staan praten. Toen de man weer weg ging, heeft hij vermoedelijk de jas van een van de vrienden meegenomen.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten