Medemblikker mishandeld op de Randweg Medemblik

MEDEMBLIK – Aan het begin van de avond  is op de Randweg in Medemblik bij een verkeersruzie een man mishandeld. De man vroeg aan de persoon die hem mishandelde of hij even aan de kant wilde gaan zodat hij er langs kon waarom de dader direct uithaalde en de man verwondde.

De politie heeft de man naar de huisarts gereden waar hij diverse hechtingen in zijn gezicht kreeg. De dader vluchte direct weg maar  is bekend bij de politie en zal deze zo spoedig mogelijk met een bezoekje vereren

Bron Medemblik actueel

image

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten