Ambulance naar de Drechterlandseweg in Lutjebroek 

LUTJEBROEK – Dinsdag ochtend rond de klok van half 11 werd er een ambulance opgeroepen, om uit te rijden naar de Drechterlandseweg 43,1. Daar heeft een persoon vermoedelijk een beroerte achter het stuur gekregen, de persoon heeft de auto veilig op de parkeer haven gezet naast de Drechterlandseweg. De persoon is nagekeken door het ambulance personeel en mee genomen voor veder onderzoek naar het Westfriesgasthuis in Hoorn.

foto,s en tekst
RegioWestfriesland

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten