Brandweer Hoorn assisteert ambulance in Medemblik

Medemblik – Maandag ochtend rond 11 uur zijn er 2 ambulances gealarmeerd voor een incident in een woning aan de Bottelierstraat in Medemblik, omdat het niet op de beganegrond was werd de hoogwerker van de Beroepsploeg van Hoorn gealarmeerd. Om het slachtoffer van de 2e verdieping naar beneden te brengen, waarna deze werd afgevoerd naar een ziekenhuis.

image

image

image

image

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten