Aanhoudingen voor bezit als smartphone vermomde tasers

HOORN – De politie heeft woensdagmiddag twee jongemannen in Hoorn aangehouden die met tasers over straat zouden lopen. De politie werd getipt door omstanders nabij NS Station Hoorn.

Na een melding is de politie op zoek gegaan naar twee jongemannen. Zij troffen nabij het Kleine Noord twee 18-jarige mannen uit Hoorn aan, die beiden in bezit bleken van een taser. Deze tasers zagen eruit als een smartphone.

De jongemannen werden beiden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau en de tasers zijn in beslag genomen.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten